❤ EXPERT PÅ HUDVÅRD
Varukorg 0

Min hudvårdsrutin på resande fot

Hudvård som jag använder på min termin.


Inför min resa till Kroatien har jag tänkt noga på vad det är jag vill packa ned för att använda här i värmen. Min nuvarande rutin är att återfukta, men också använda mig av olika syror för att lätt exfoliera huden. Men inför Kroatien känner jag att jag bara vill använda mig av återfuktande produkter då huden blir extra solkänslig om man använder syror dagligen.


Såhär ser min hudvårdsrutin ut när jag är på terminen!

Morgon

Rengöring → Ansiktskräm → Ögonkräm→ Solskydd → Ansiktsmist under dagens gång.

Kväll

Rengöring → Toner → Essence → Serum → Ögonkräm → Ansiktskräm → Solskydd → Ansiktsmist under dagens gång.


1-2 gånger i veckan använder jag mig av ansiktsmasker med fukt, samt under-eye patches för att återfukta.

Rengöring

Rengöringen som jag älskar och använder är Glossiers Milky Jelly Cleanser . Den är väldigt skonsam och återfuktande.

Den är väldigt krämig och har en gelékänsla, vilket känns väldigt skönt på ansiktet. Den innehåller bra ingredienser som kommer att lämna huden babylen. Älskar denna verkligen och går alltid tillbaka till den.Toner

Tonern som jag använder och älskar är ifrån Laneige som heter Cream Skin Toner & Moisturizer .

Detta är en toner & kräm i en och samma. Den återfuktar och är väldigt skön att använda, det känns verkligen som att huden blir återfuktad. Huden blir även väldigt mjuk!Väsen

Essence som jag använder på kvällen efter min toner, och innan mitt serum heter Advanced Snail 96 Mucin Power Essence och kommer från COSRX. Denna har R Ä DDAT min hud! Den återfuktar, förbättrar hudens elasticitet, reparerar och lugnar känslig hud under & efter akneutbrott då den fyller på med mycket fukt. Den är lätt i konsistensen och sjunker snabbt i huden men ger så himla mycket fukt, det är magiskt!Ögonkräm morgon

På morgonen använder jag en ögonkräm från Glossier som heter Bubblewrap .

Denna ögonkräm återfuktar och lämnar ens hud under ögonen mer fräscha och glowy. Konsistensen är väldigt mjuk och känns inte alls klibbig och funkar super under sminket.


Ögonkräm kväll

På kvällen använder jag en ögonkräm från Purito som heter Centella Green Level Eye Cream. Denna kräm innehåller anti-age ingredienser som lätt sjunker i huden och gör huden mjuk och slät. Den innehåller också Centella Asiatica-extrakt som lugnar känslig hud. Denna är väldigt skön att ha och är ganska lik Glossiers Bubblewrap som jag använder på morgonen.


Serum

Serumet som jag använder på kvällen är från Glossier och heter Super Bounce . Det är ett

återfuktande serum (märker ni ett ihållande tema?) som länkar din hud återfuktad, mjuk och slät, som inte blir klädd! Den sjunker snabbt in i huden.


Ansiktskräm

Ansiktskrämen som jag använder mig av både morgon och kväll kommer från Paulas Choice och heter Omega+ Complex Moisturizer .

Denna är helt otrolig! Aldrig testat en såhär bra ansiktskräm, wow wow wow! Den är väldigt krämig och har en mousseliknande konsistens som ger återfuktning på en gång. Man får ett fint glow då den ger så pass mycket fukt. Den innehåller massa bra ingredienser som minskar ålderstecken och stärker även hudens barriär.


Solskydd

Solskyddet som jag använder (och åter-applicerar varannan timme) kommer från La Roche-Posay och heter Anthelios Ultra-Light Face Fluid SPF 50+ 50 ml. Denna solkräm är en av få som inte gör att jag får massa finnar. Den har en fluid konsistens och är väldigt lätt och skön på huden.


Dimma

Ansiktsmisten som jag använder även den från Glossier och heter Soothing Face Mist. Denna innehåller Rosenvatten & glycerin vilket gör att man blir återfuktad samt att glycerin som låser in fukten i huden. Denna sprejar jag på ansiktet under i princip hela dagen, när jag har varit ute i solen och vill svalka mig, eller om jag känner att jag vill få fukt helt enkelt. TIPS! Denna har jag stående i min kyla och det gör att misten blir mycket skönare här i värmen!


Ansiktsmask

Masken från Glossier heter Moisturizing Moon Mask och är verkligen återfuktande! Den är krämig och funkar för alla hudtyper. Den ger en djup återfuktning och lämnar huden mjukare, glowigare samt jämnar även ut huden.


Äldre inlägg Nyare inlägg


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända